Klant ervaringen

Sinds 2001 hebben vele particulieren, scholieren, studenten, bedrijven en organisaties onze trainingen gevolgd.

Rechtspraak

Voor sommige organisaties, zoals bijvoorbeeld de rechtspraak, werden speciale maatwerk trainingen ontwikkeld. Onderdelen uit onze trainingen effectief lezen en effectief werken kunnen eventueel worden gecombineerd.
Klanten rechtspraak

Advocaten, notarissen en accountants

Een groot aantal advocaten, notarissen en accountants hebben onze trainingen gevolgd. Omdat we een effectiviteitstraining zijn kan deze doelgroep veel tijd (en geld) besparen door effectiever te lezen en te werken. Ook voor deze doelgroep kunnen we maatwerk trainingen samenstellen op basis van hun specifieke wensen. Advocaten kunnen PO punten aanvragen voor onze trainingen.
Klanten advocaten en notarissen
Klanten accountants

Bedrijfsleven en ondernemingsraden

Veel van onze deelnemers komen uit het bedrijfsleven. Ze zoeken naar mogelijkheden om effectiever te lezen en te werken waardoor ze meer werk kunnen verzetten in minder tijd. Onze training is ook zeer interessant voor ondernemingsraden. Leden van deze raden moeten naast hun dagelijkse werk ook veel extra stukken lezen.
Klanten algemeen

Onderwijs

Vanaf de start in 2001 hebben we ons ook gericht op het onderwijs. Om scholieren en studenten te leren om gemakkelijker te lezen en informatie op te nemen. Klassikale en online programma’s hebben we aangeboden aan een groot aantal onderwijsinstellingen. Met de nieuwe online (webcoached) training onder begeleiding van een ervaren docent bieden we leerlingen een interessante training aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze webcoached training bieden we aan via de Leesprofs
Klanten onderwijs

 

Comments are closed.