Leerlingen en studenten

Waarom een training snel en effectief lezen?

Boeken en pc
* Omdat je steeds meer informatie voor je krijgt
* Omdat je regelmatig gestoord wordt tijdens het lezen
* Omdat je gedachten vaak afdwalen tijdens het lezen
* Omdat de druk van de omgeving (te) hoog is

Omdat je het nooit hebt geleerd!

Op de basisschool heb je in een rustige omgeving en in alle stilte leren lezen. Vanaf de middelbare school moest je meer gaan lezen en kreeg je meer afleidingen. In je werk en tijdens je studie word je regelmatig onderbroken tijdens het lezen. Vaak dwalen je gedachten af en ben je niet meer aan het lezen.

Feit is – je heb nooit geleerd om (soms onder druk) grote hoeveelheden tekst te lezen en te begrijpen. Digitaal lezen heb je jezelf geleerd. Hierbij gebruik je je ogen en hersenen op een andere manier.

Webcoached training

Onze online webcoached training is ideaal voor jou. Je kunt de oefeningen maken op de momenten dat het jou het beste uitkomt (24/7 vanaf elke plek met internet aansluiting). Geen afleidingen in een klaslokaal. Een ervaren (online) docent bekijkt persoonlijk jouw resultaten. Hij bespreekt je resultaten, geeft feedback en tips en leidt je door de hele training heen. Door middel van een intern mailingsysteem geeft hij adviezen over de manier waarop je de oefeningen het beste kunt maken. De training bestaat uit 10 tot 12 lesuren die binnen 4 weken moeten worden afgerond. Na afloop van de training ontvang je ook nog 4 weken e-Coaching om je te helpen om de nieuwe vaardigheden in je dagelijkse schoolwerk toe te passen. Verder kun je na 2, 4, 8 en 12 weken online diverse testen maken. Als scholier of student betaal je een speciale lage prijs.

Naar de agenda

Waarom kiezen voor Pro Read®

Omdat Pro Read® als sinds 1967 training geeft in snel en effectief lezen en werken. In deze periode is een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van lezen, informatieverwerking en effectief werken.

Ons internationale team bestaat uit onderwijskundigen, wetenschappers, analisten, programmeurs en ervaren docenten. Verder werken we samen met een aantal universiteiten in binnen/en buitenland waardoor we op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten op het gebied van informatie verwerken.

Comments are closed.