Over ons

Een zeer succesvolle training in snel en effectief (beeldscherm) lezen en werken in 36 landen

De basis van ons programma werd in 1967, in opdracht van de Australische Luchtmacht, ontwikkeld om de opleiding van piloten effectiever te maken. Het gaf zulke goede resultaten dat het door universiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland verder werd ontwikkeld. Vanuit deze landen werd het programma onder de naam Advanced Reading Skills en Improved Reading op de markt gebracht en wordt inmiddels in 36 landen gebruikt. Meer dan 5 miljoen mensen hebben onze trainingen gevolgd.

Boeken en pc

Wetenschappelijk onderbouwd

Alle oefeningen en testen in ons programma zijn wetenschappelijk onderbouwd en mede door diverse universiteiten in binnen- en buitenland ontwikkeld.

Pro Read®

In 2001 zijn wij in Nederland gestart als Improved Reading Centre. Nu werken we onder de naam Pro Read®.

Meer dan een snellees cursus

Het programma van Pro Read® is zo speciaal omdat het verder gaat waar snellees cursussen ophouden. We noemen ons programma liever snel en effectief lezen in plaats van snellezen. In een paar uur kunnen we uitleggen hoe u anders kunt lezen. We leren u echter vaardigheden aan en daar zijn minstens 1 tot 2 dagen voor nodig.

Subsidie van diverse overheden

Met financiële ondersteuning van de Nederlandse, Duitse en Spaanse overheid is er de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van onze programma’s om het lezen van een beeldscherm makkelijker te maken.

Verschillende trainingsvormen

We bieden onze trainingen op diverse manieren aan. Klassikale trainingen via open inschrijving, in-company of online met ons nieuwe webcoached programma.

Comments are closed.