Incompany training

Incompany training

training-room
Op andere locaties of binnen uw eigen organisatie kan een incompany training worden georganiseerd.

Een incompany training is al interessant vanaf 4 deelnemers.

Eventueel kan de training voor uw organisatie worden aangepast aan de functie, de werkzaamheden of het niveau van de deelnemers. Zo hebben wij bijvoorbeeld programma’s op basisschool niveau voor medewerkers die de Nederlandse taal minder goed machtig zijn.

Snel en Effectief (Beeldscherm) Lezen

Dit programma is vooral interessant voor mensen die regelmatig tot veel moeten lezen. Hierbij kan een keuze worden gemaakt tussen het lezen vanaf papier of vanaf een beeldscherm. Wij bieden deze training aan als een 1 daagse klassikale training.

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers gedurende 4 weken motiverende e-Coaching en na 2, 4, 8 en 12 weken een inlogcode om online alle vaardigheden te oefenen.

Snel en Effectief Werken

Dit is een training om de effectiviteit van uw medewerkers te verbeteren. Wij bieden deze training aan als een 1 daagse training waarbij we met u samen het programma samenstellen. Eventueel kunnen we deelnemers ook begeleiden op hun werkplek. Deze training wordt alleen in-company aangeboden en kan ook in combinatie met het Snel en Effectief (Beeldscherm) Lezen worden gegeven als 2 daagse training.

Na het volgen van onze 1 daagse training Snel en Effectief Werken of 2 daagse combinatie training ondersteunen we de deelnemers gedurende 52 weken met wekelijks tips op het gebied van effectief werken.

Online training Snel en Effectief Lezen

Deze training is interessant voor organisaties die online trainingen aan hun medewerkers aanbieden (eventueel via een elektronische leeromgeving) en voor medewerkers die regelmatig tot veel moeten lezen maar niet de tijd of mogelijkheid hebben om 1 of 2 dagen in een klaslokaal door te brengen. Dat kan zijn door drukke bezigheden overdag of omdat de persoon veel onderweg is.

Deze online training bestaat uit 10-12 lesuren waarbij de deelnemer wordt begeleid door een ervaren docent. De training kan 24/7 gemaakt worden vanaf elke plek met een internet aansluiting.

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers gedurende 4 weken motiverende e-Coaching en na 2, 4, 8 en 12 weken een inlogcode om online alle vaardigheden te oefenen.

Als workshop

We bieden een workshop Effectief Werken en een workshop Effectief Lezen aan. Tijdens de workshop worden een aantal onderdelen uit onze training behandeld. De vaardigheden die aangeleerd worden kunnen direct in de praktijk toegepast worden. 80% van de tijd zijn de deelnemers bezig om de vaardigheden toe te passen. Bij de workshop Effectief Lezen worden vaardigheden aangeleerd door middel van oog oefeningen, leestesten en het werken met onze unieke Reading Accelerator®.

e-Coaching

Om de basis vaardigheden aan te leren waarmee effectiever gelezen kan worden (ook vanaf een beeldscherm), is minimaal 1 intensieve dag les nodig of de 10-12 lesuren in onze webcoached training. Om deze vaardigheden goed toe te leren passen in het dagelijkse werk is een periode van ongeveer 30 dagen nodig. Gedurende 30 dagen na de training ontvangen de deelnemers drie motiverende mailtjes per week om ze te helpen de vaardigheden toe te passen. Door na 2, 4, 8 en 12 weken ook nog online diverse oefeningen en testen te maken kunnen ze zelf testen of ze de vaardigheden goed gebruiken.

E-coaching werd door onze oud deelnemers als zeer positief ervaren.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte en/of meer informatie.

Comments are closed.