Waarom anders lezen

Waarom een training snel en effectief lezen?

Boeken en pc
* Omdat je steeds meer informatie voor je krijgt
* Omdat je regelmatig gestoord wordt tijdens het lezen
* Omdat je vaak je concentratie kwijtraakt tijdens het lezen
* Omdat de druk van de omgeving (te) hoog is

Omdat we het nooit hebben geleerd!

Op de basisschool heb je in een rustige omgeving en in alle stilte leren lezen. Vanaf de middelbare school moest je meer gaan lezen en kreeg je meer afleidingen. In je werk en tijdens je studie word je regelmatig onderbroken tijdens het lezen. Vaak dwalen je gedachten af en ben je niet meer aan het lezen.

Feit is – je heb nooit geleerd om (soms onder druk) grote hoeveelheden tekst te lezen en te begrijpen. Digitaal lezen heb je jezelf geleerd. Hierbij gebruiken je je ogen en hersenen op een andere manier.

Waarom kiezen voor Pro Read®

Omdat Pro Read® als sinds 1967 training geeft in snel en effectief lezen en werken. In deze periode is een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van lezen, informatieverwerking en effectief werken.

Ons internationale team bestaat uit onderwijskundigen, wetenschappers, analisten, programmeurs en ervaren docenten. Verder werken we samen met een aantal universiteiten in binnen/en buitenland waardoor we op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten op het gebied van informatie verwerken.

Comments are closed.