Webcoached actie

Zomeraanbieding

Tot 31 augustus 2016 betaal je voor deze online training slechts € 199 in plaats van € 299.

24/7 vanaf elke plek met internet

24/7 vanaf elke plek met internet

Uniek bij deze online training in het snel en effectief lezen, is de begeleiding van een ervaren (gecertificeerde) docent (de webcoach). Deze docent begeleidt je tijdens de hele training, bekijkt je resultaten, geeft feedback en beantwoordt je vragen. Deze online training is met name interessant voor mensen die geen tijd hebben om 1 of 2 dagen in de klas te zitten of die de training liever in hun eigen tempo willen volgen. De oefeningen en testen kunnen 24/7 vanaf elke plek met een internetaansluiting gemaakt worden. De training bestaat uit 10 -12 lesuren. Deze begint altijd aan het begin van de maand en eindigt op de laatste dag van dezelfde maand. De training geeft een hoog rendement tegen lage kosten. De training gaat ALTIJD door!

Oefenen in je eigen tempo

Groot voordeel van deze training is dat je de oefeningen maakt wanneer dat jou het beste uitkomt; dat je de rust hebt om de informatie goed tot je door te laten dringen; dat je de tijd hebt om de informatie misschien nogmaals te lezen als iets niet duidelijk is; en dat je geen druk voelt van andere deelnemers die misschien sneller lezen dan jij. Je kunt vragen stellen aan de online docent die je misschien in de klas niet zo gauw zou stellen. Jij krijgt persoonlijke aandacht van de docent. In overleg met de docent kun je oefeningen opnieuw doen. Soms zal de docent je extra uitleg geven en je vragen om een oefening opnieuw te doen zodat je de vaardigheden gemakkelijker onder de knie kunt krijgen.

Grote ervaring met online leestrainingen

Sinds 1967 bieden we onze trainingen aan van papier en in 2007 zijn we gestart met online trainingen snel en effectief lezen. Deze ervaringen hebben we gebruikt bij het ontwikkelen van dit nieuwe platform. Een team van wetenschappers, onderwijskundigen, analisten en docenten hebben aan de ontwikkeling meegewerkt. Alle oefeningen en testen zijn wetenschappelijk onderbouwd. De grote kracht van deze training is de begeleiding de ervaren docent. Deze training kan vanaf elke pc, laptop, iPad, tablet pc gevolgd worden.

Uitleg van de theorie

De uitleg van de theorie bestaat uit korte teksten, video’s en animatie filmpjes en natuurlijk de persoonlijke begeleiding van de online docent. Alle oefeningen maak je vanaf je beeldscherm maar er zijn een aantal oefeningen waarbij je de keuze hebt tussen papier of beeldscherm.

Klik hier voor een overzicht van alle programma onderdelen

Klik hier om je eigen leessnelheid en begrip te testen

Meld je via onderstaand formulier aan en we sturen je een factuur toe.

Je achternaam (verplicht)

Je voornaam (verplicht)

Organisatie

Straatnaam (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Postcode (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

1e voorkeur
juliaugustusseptemberoktobernovemberdecember

2e voorkeur
juliaugustusseptemberoktobernovemberdecember

Hoe ken je ons:

Opmerkingen

Comments are closed.